Stookservice

 • Aardewerk & biscuit

  Tot 1060 graden

  Prijs hele oven €95,00

  Stook 1025 graden

  Prijs per kilo €7,50

 • Steengoed

  Tot 1240 graden

  Prijs hele oven €125,00

  Stook 1240 graden

  Prijs per kilo €9,00

 • Lusterstook

  Stook tot 760 graden

  Prijs / stuk max 10x6x12cm €6,00

  Stook 760 graden

  Prijs per ovenplaat €35,00

Voorwaarden

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de stook gaat zoals gepland, de stukken worden met veel zorg behandeld. Hier nog enkele belangrijke punten:

Prijzen worden bepaald na het stoken, de stukken worden gewogen of berekend per kilo/ovenplaat/oven.

Indien er gestookt wordt per kilo, wordt biscuit, aardewerk of steengoed berekend vanaf de prijs per 1 kilo en oneven gewichten worden afgerond naar boven.

De oven wordt in- en uitgeladen door ons. Bij het brengen moeten de stukken gekenmerkt zijn met een logo of naam. Klei en glazuur types moeten ook genoteerd worden.

De stukken dienen goed gewalkt en goed droog te zijn. Glazuurstoken worden alleen door ons uitgevoerd op al biscuitgemakken stukken.

Atelier Koru is niet aansprakelijk voor schade of ongewenst resultaat. Stoken geeft niet altijd de verwachte uitkomsten en ook wanneer een werkstuk breekt voor de stook kunnen wij hier helaas niets aan doen.

Wanneer keramiek kapot gaat is dit eigen verantwoordelijkheid voor de klant, mocht in dit proces de ovenplaat beschadigen wordt deze ook in rekening gebracht, dit bedraagt voor schade €15,00. Wanneer de ovenplaat niet meer te herstellen is bedragen de kosten per plaat €40,00.